středa 23. října 2013

Jííídloooo :D

Dlouho se tu nic nedělo a asi ani nic dít nebude. Stěhovali jsme se do Prahy s tím, že ušetříme 5 hodin denně na cestování a nějak máme mnohem méně času. Je to tím, že muž začal pořádně pracovat ne svém sebezdkonalování v oblasti programování a zároveň se opřel do dokončení skladeb a vydání prvního alba DOD, kde bych, pokud se nestaně nějaký nechtěný zázrak, měla hrát na bicí. Poctivě trénuji... ano to bude možná jedna z příčin nedostatku času. V tuto chvíli se učím hrát podle not a připadám si jako největší husťák, ne na rovinu, já, která noty téměř neznám, teď podle nich a za puštěného metronomu hraju. Bubeníci se zasmějou a já si vážně přupadám, jako bych ovládla celý svět :D.
Nicméně si poctivě fotím své večerní výtvory a už jich mám docela kopec. Takže sem aspoň budu strkat nějaké své kuchařské receptíky. Mimochodem, napado by vás, že koření na rybu podtrhne chuť ryby. Takže chutná ještě odporněji po rybě, než bez koření?... Mě bohužel ne... :D

Tak a tu ho máme. Pangasius s fazolky.
Filet z pangasiuse okořeněný kořením na ryby a šťávou z jednoho citronu, pečený v alobalu spolu s pórkem.
Položen na lístky ledového salátu.
Podávala jsem si jej se smaženými fazolky.
1 cibulka na másle, lehce zpěnit a přidat fazolky. Koření - sůl, pepř, muškátový oříšek. Osmažené do zlatohněda.

Ano, i s tím to bylo peklo sníst. V dalším článku uvidíte, jak množství oblohy vygradovalo :D.

Hezký den :).

8 komentářů:

  1. Já chci další recepty! Jakou na to já mám teď chuť...! :) :D Miluju tuhle blogovou gastroinspiraci. Jinak velké plus za ty fazolky, já byla do nedávna odpůrce luštěnin, prostě mi nechutnaly a nechtěla jsem je vůbec jíst, ale pak jsem ochutnala smažené fazolky na slanině a česneku a myslela jsem, že se utluču blahem! :D No a tvoji verzi určitě taky vyzkouším, už teď slintám jak bernardýn na kus flákoty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je recept mojí maminky a můžu se po nich utlouct. Děkuji za milý přízpěvek :). Myslím, že jsi jediná, kdo opravdu prohlíží můj blog pravidelně a vždy jí stojím za ten čas, něco mi napsat. Takže speciálně pro tebe snad uspořádám soutěž. Nebo jak se to jmenuje, jak se soutěží o njaký dárek. Ale nejsem si jistá, jestli by to byla soutěž v pravém slova smyslu, když už známe vítěze :D. Fakt moc děkuju, mám ještě zásobu recept a fotek, tak je sem ráda všechny nacpu :)

      Vymazat
    2. To jsi moc hodná, ale já sem chodím, protože se mi tu líbí. :) Nacpi, těším se! :D Je mi to tu blízké a čtu tě ráda, protože jsi jedna z mála opravdu inteligentních blogerek. :D Mám ráda tvoje výtvory, hodně mě inspirují (i když jsem sama dlouho nic nevytvořila) a obdivuju tě, protože jsi šikovná, spoustu toho zvládáš, máš milion zájmů (jako já) a navíc si pěkná ženská a dobře se na tebe kouká (snad to nezní blbě). :D Vím, že čas je nepřítel, ale klidně piš častěji, jestli ti nevadí, že asi hlavně pro mě. :))

      Vymazat
    3. To jsme na tom v podstatě stejně. Ale začínám se cítít hloupě, že já si na ten tvůj blog nějak nezvládám udělat čas... musím, MUSÍM!!! Lenoch línej!!! :D Tak já tu soutěž snad ani nebudu vyhlašovat a rovnou Ti oznamuju, že až se potkáme (nejdéle na b5a 2014), tak tě zvu na pořádnou Larpařskou večeři ala bramborák a pivo :D

      Vymazat
    4. No já teď taky moc nepřispívám. :D A bramborákem a pivem tedy rozhodně nepohrdnu! :D Budu se snažit dorazit a už se na tebe i všechno okolo moc těším! :)) (abych začla vyrábět ten kostým pomalu...) :D

      Vymazat
    5. http://jovanstanimirovi3.wix.com/jovangarden

      Vymazat
  2. Mě ten pangas moc nechutná, ale tak jak jsi to udělala ty Aný to vypadá dobře, to bych možná snědla i s tím talířem. :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky nechutnal, proto je tam tolik oblohy :D. Druhý level byl ještě s dvojnásobkem oblohy :D

      Vymazat